Hundeførerforening ønsker sig skurvogne

 

Artikel i Budstikken tirsdag den 29. januar 2013

Ønskerne er fromme hos de civile hundeførere fra Vojens

Der har været holdt generalforsamling i Danmarks Civile Hundeførerforenings nystiftede afdeling i Vojens, og det foregik i god ro og orden og i en afslappet atmosfære. Ind i den bestående bestyrelse blev valgt Flemming Toft Jensen, Vojens.

Foreningen har nu tre hold i gang med træning, og den 3. februar starter desuden et nyt hvalpehold op, hvor der er plads til yderligere 5-6 deltagere. Derimod er D-holdet med almindelig lydighedstræning for voksne hunde midlertidig lukket for tilgang. Man kan dog blive skrevet op på en venteliste.

Foreningen har også et hold for hunde i alle aldre, som har problemer med at være sammen med andre hunde, og her er der plads til yderligere fire. Endelig er der et lydighedshold i B-klassen, hvor der ikke er tilknyttet en fast træner. Her er der plads til et par stykker til.

Tilmelding kan ske til foreningens formand Frede Pedersen på tlf. 7484 2126 / 6138 6996 eller mail til fp1499@bbsyd.dk. Link til klubbens hjemmeside findes på landsforeningens hjemmeside.

Næste arrangement i klubben er den 25. februar kl. 19, hvor der er foredrag med titlen ‘Kend din hund’. Foredraget er åbent for alle og koster 25 kroner for kaffe og kage. Tilmelding til formand Frede Pedersen, som i øvrigt på foreningens vegne ønsker sig en skurvogne eller to. Så skulle en håndværker eller entreprenør i området ligge inde med en sådan, er man velkommen til at henvende sig.

 

 

Med venlig hilsen

 

Svend Mikael Larsen

Journalist

 

 

 

 

Der er lukket for kommentarer.